Vítejte na stránkách Salonu Mája

Ráda pracuji s lidmi a ráda o ně pečuji. Není nad vyliftovaný obličejíček, hladkou patičku, tělo bez chloupků a upravený nehtík.

Pracuji se značkami LYCON a CND – SHELLAC, VINYLUX, PLATINUM

FOOTLOGIX a kosmeceutikou BRUNO VASSARI.

Těším se na Vás u sebe v salonku.

Vaše Marie

Omlouvám se, ale díky dosažení plné kapacity termínů v tuto chvíli není možné přijmout nové klienty.

Používám ověřené značky

Footlogix pediceuticals

Footlogix je první a jediná pedikúrní péče na světě s pěnovou řadou PEDICEUTICALS, kterou vyvinula Katharin von Gavel, jedna z předních autorit v oblasti podiatrie v Severní Americe a skutečná průkopnice v péči o nohy.

Již miliony nohou prověřilo, že Footlogix transformuje vaše nohy. Footlogix poskytuje účinné přípravky, jež jsou žádány proslulými odborníky a předními salóny po celém světě.

Zjistit více…

Bruno Vassari

Značku BRUNO VASSARI řadíme mezi špičku v profesionálním světě kosmetiky a kosmeceutiky již od roku 1984. Nabízí řešení pro každý typ pleti při zachování jedinečného spojení péče a efektivity.

Pečlivost při tvorbě produktů zaručuje rozdělení do tří divizí – Beauty, Laboratory a Spa + Body.

Exkluzivita značky je podtržena rodinným přístupem k interním procesům firmy při zachování výjimečnosti značky v cestě za klientem.

Zjsitit více…

Lycon

LYCON je světovým lídrem v oblasti odstraňování chloupků voskem již od rokz 1978 a je odborníky označován jako produkt nejvyšší kvality. Jako jediný vosk na světě obdržel certifikaci ISO a zvítězil na British Beauty Awards 2014 v kategorii epilačních přípravků. Lycon má věrné fanoušky mezi celebritami jako Victoria Beckham či Sienna Miller.

Zjistit více…

Reference našich zákazníků

Příjemné domácí prostředí, vždy čisté a krásně upravené. Skvělá a usměvavá paní majitelka,která pro své klienty udělá vše, co jim pomůže aby se citily jako v bavlnce.
Krásné nehtíky, hladké nožky a pleť jako broskvička…..To je jen střípek z toho,co vše vám „Salon Mája“může nabídnut ….

Alena S.

Příjemné prostředí salonu doplňuje rozsáhlý sortiment. Jednoslovně spokojenost!

Miloslava V.

Výborná komunikace a časová flexibilita. Pedikůra probíhala příjemně a byl jsem velmi spokojen.

Jaromír J.

Příjemné prostředí, profesionální přístup, spokojenost při každé návštěvě, ať už epilace manikůra či pedikůra. Už se těším na novou technologii na odstraňování černých teček 🙂

Anet S.